28. huhtikuuta 2007

Krapulaisen ajatusmaailma vol I

Tämän päivän väri on vihreä. Pihallakin jos sattuu käymään niin huomaa, että nurmi on ruvennut jo vihertämään. Kohta on jo kesä. Vaikka tänään satoikin rakeita. Se on melko virkistävä kokemus istua ulkona alasti raekuurolla kahden muun jätkän kanssa, suosittelen. Mitään homoeroottista ei ole siinä! Eikä eilisessäkään illassa, vaikka ilman housuja grillaa, käy keinumassa tai muuten vain sekoilee. Alkoholilla oli osuutta asiassa, yllättäen. Mutta laulaminen meni hyvin! Kotiteollisuuden "Tämän taivaan alla" vedettiin poikain kanssa pariinkin otteeseen. "Ei sillä lauluäänellä ole merkitystä kun meininki on hyvä."

Vappukin on piakkoin. Ja äitienpäivä. Juhannuskin on ihan oven takana. Ja hirveä vouhotus päällä. Pitäiskö sitä sitten juhlia jotenkin? Puhallella ilmapalloja niin, että keuhkoista ei ole jäljellä kuin kaksi rusaantunutta pussia ja naama on kuin luumulla ikään, ja juoda munkkeja ja vetää simaa väärään henkeen? Vai oikeaan? Mikä se oikea henki sitten on? Noh, sehän on tietenkin Vesa-Matti Loiri. Pakko sen on olla henki, ei se muuten olisi sellainen monitaituri. Taikavoimiaan käyttänyt ja saanut ihmiset viihtymään. Vesku on hieno mies. Ja Aladdin taisi olla ihan ok leffa, en muista, pitäisi varmaan kattoa taas joskus.

Piirrosleffojen kattominen on kyllä aikojen saatossa jäänyt. Mutta Mikki Hiirien ei. Ne vasta hyviä olikin, ja tarkotan ihan niitä 30-luvulla tehtyjä mustavalko- sekä väripätkiksiä. Niiden lumo ei kyllä katoa koskaan. Pitäisi varmaan hommata dvd:lle ne. Vois sitten rapsassa hihitellä kun ei jaksa liikkua, eikä blogille saa mitään järkevää tekstiä syntymään, kuten huomaatte.

Ei kai mulla muuta. Pistetääs eilisen kunniaksi vielä "Tämän taivaan alla" kertosäe kaikkien ihmeteltäväksi. Ja ideaa ei ole pöllitty mistään, itse keksin.

"Tämän taivaan alla tuuli puhaltaa, se hakee vertaistaan, ja pieni ihminen ristii kätensä, rukoillakseen. Mutta rukous on vain mutinaa tuulessa, ei sitä kukaan kuule ja, jos jostain joskus löytyy jumala, ei se lapsekseen, kuvakseen,
minua tunnista."

PS: Lisäsin tuohon alas merkinnät, niin tiedätte millaista sontaa on luvassa. Johan helpottaa elämää se!

PPS: Rapsaherkkyys iski. Oikeasta reunasta löytyy hieno musiikkivideo, klikkaa ja katso.

4 kommenttia:

Jööti kirjoitti...

Kuk erta juhannus on kohta ja silleen nii mitäs meinaat uutenavuotena :D?

Jööti kirjoitti...

Äitini on sittenkin oikeassa. Vesku Loiri on "limanen" mies.

S. Kauppinen kirjoitti...

Ei pidä vouhottaa pyhistä. Kyllä ne tulee ja menee omalla painollaan.

Vesku on, Jannea lainatakseni, IHANA MIES.

manninen kirjoitti...

Vesku on kuningas!