30. kesäkuuta 2012

Rakas päiväkirja...

Vietettiin eilen naisen kanssa meidän 5-vuotispäivää. Käytiin Naantalin kylpylä katsastamassa ja sen jälkeen raflaan syömään. Ravintola oli odotuksia parempi! Itse otin alkupalaksi lohimoussea ja pääruoaksi härkäpihvin, nainen jokirapua ja ankkaa. Ja tulipa kerrankin maistettua punaviiniä, josta oikeasti pidin.

Nytpä sitten jäin viikoksi yksin, kun nainen lähti isovanhempiensa mökille. Viikon ohjelmassa on varmaankin luvassa töiden lisäksi tietokoneella istumista ja pelaamista. Aaaaaaall week. Huomasin viime viikolla, että siitä on kulunut kymmenen vuotta, kun perustettiin kaverin kanssa "pelifirma". Otin sitten häneen yhteyttä, että voisi juhlavuoden kunniaksi tehdä taas pelin. Suunnitteluvaihe on käynnissä ja jollei satu liiankin tuttu alkulässähdys (eli mielenkiinto loppuu, kun ideasta pitäisi alkaa toteuttamaan) niin pelin julkaisupäiväksi alustavasti lyötiin 1.1.2013. Aikaa yhden pelin tekoon on siis about sama, mitä kymmenen vuotta sitten meni neljän tekoon. Tällä viikolla olisi hyvin aikaa suunnitteluun.


Telkkarista tulee Huutokaupan metsästäjät -maratooni. Texasin versio vieläpä, jota en ole ennen nähnyt, joten päivä on mennyt noita sivusilmällä katsoen. Alkuperäistä tulee seurattua, mutta tuota ei ole jaksanut. Nuo hahmot on semmosia, joista ei tykkää. Lisäksi kaikki on niin hirvittävän lihavia, että sääliksi käy, kun tuskin elävät edes kuusikymppisiksi (everything is big in texas). Tuo yksikin musta mies valittaa jatkuvasti, että elä osta, kun joutuis töitä tekemään! Vähän kyllä epäilyttää noiden tekemät hinta-arviot, veikkaan että aika yläkanttiin sanovat...

Kohta voisi korkata Walking Dead pelin toisen episodin. Eka oli jo melkein lähdemateriaalin arvoista kamaa, joten odotukset on korkeat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tehkää torakan tappo II

t: hypnotoad -fani #1