16. syyskuuta 2012

Äh pöh

Kesäloma on sitten vietetty. Huomenna on aika aloittaa uudessa työpaikassa kello 8.00. Ei ees jännitä vielä, lähinnä oleva tunne on vitutus. Vituttaa, kun tuntuu, etten ole edennyt minnekkään elämässäni, vaan vieläkin teen ns. "paska" hommia. En vielä pysty sanomaan työpaikasta mitään, varmasti ihan hyvä paikka, mutta termillä "paska" viittaan siihen, että tätä tehdään lähinnä rahan takia. En toivottavasti ole enää varastotöissä kahdenkymmenen vuoden päästä.

Töitä tehdään, että saadaan rahaa. Rahalla sitten ostetaan juttuja. Tätä kulutusyhteiskunnan lakia olen itsekkin noudattanut ja ostin elämäni ensimmäisen vahvistimen + kaiuttimet. Miksikä tuota pitäisi kutsua, kotiteatteriksi, AV-järjestelmäksi, hifi-jutskaksi? Kumminkin. Loppuviikosta pitäisi päästä noutamaan ja kiroilemaan, että prrrrrkele kun nämä ei mahu mihinkään, ja prrrrrkele kun on liian lyhyet piuhat. Ja kuulostaa, kuin joku olisi pieraissut purkkiin.

Nii, ja se parin viikon paussi tuli ja meni. Pelasin vähän videopelejä ja taisin maistaa viinaakin. Reissut peruuntui eikä tullut käytyä oikein missään muutenkaan. Paitsi planetaariossa käytiin! Siellä oltiin avaruudessa ja oli suttunen kuva. Ja Patrick Stewardin sijasta voiceoverit veti joku känisevä nörtti. Savossa ei käyty, kun lähtöpäivää edeltävä päivänä tuli naiselle puhelu, että olisi hommia luvassa. Sitten viikonloppuna alkoi viisaudenhammas oireilemaan ja sen poiston jälkeen ei sitten pystynyt lähtemään. Eikä huvittanu yksinkään mennä.

Mut kohtahan on jo joulu!


Ei kommentteja: