29. huhtikuuta 2012

Job get!

Saimpa vähäksi aikaa töitä. Tällä kertaa varastomiehenä/keräilijänä pakkasvarastossa. Ei mikään unelmaduuni, mut ompahan nyt jotain ja palkkakin on ok. Vielä kun saisi unirytmin kuntoon niin ei olisi kuudelta niin vaikea herätä. Eilinen saunailta ei kyllä ainakaan helpottanut asiaa...

Jos päivät menee pakastimessa niin illat menee sotatantereella! Kaveri houkutteli ostamaan Battlefield 3:n ja eipä tuo yhtään hassumpi peli olekkaan. Parasta tuossa on mennä samassa squadissa tuttujen kanssa ja tiimipelata niiden kanssa. Kunhan vaan oppisi hallitsemaan noita lentäviä kulkuvälineitä, ettei jatkuvasti ammuttais alas.

Jääkiekon MM-kisat alkaa jo ensi viikolla. Viime vuonna minä innostuin noita tosissaan katsomaan ja tänä vuonna pääsee katsomaan HD:nä. Nimittäin Sonera tarjosi koti-tv pakettinsa ilmaiseksi sisältyen netin nykyiseen kuukausimaksun hintaan. Mukaan tuli 3kk Canalia ja 2kk Viasattia. Ihan hyvä tuuri kävi, kun en todellakaan olisi ruvennut maksamaan montaa kymppiä kuukaudessa noiden kanavien takia. Kisojen jälkeen voi sit heittää sen digiboxin vaikka roskiin jos siltä tuntuu.

2 kommenttia:

Marsmoosh kirjoitti...

Job well done.

Niko kirjoitti...

Hieno homma! Tai hommat. Työt ja kanavat.