11. huhtikuuta 2012

Kaameaa kännykkäkirjoittelua

Uhkaavasti alkaa tämä päivitystahti hidastua. Pitää korjata asia ennenkuininto loppuu kokonaan.

Tulin pyörähtämään kotipaikkakunnalla. Ajoitin tämän reissun nyt pyhien jälkeen, kun kävin katsomassa Viikatetta sunnuntaina. Keikka oli taas mitä mainioin. Ennakkoon aavistelin, että ne soittavat uuden levyn yhtä biisiä lukuunottamatta kokonaan ja niinhän ne vanhat merkit piti paikansa. Ritari Ässä -teema oli hassu erään biisin introna. Nämä kyllä on nähnyt niin usein, ettei keikat enää ole kovin yllättäviä.

Täällä savossa on vielä talvi. Mitä pohjoisemmaksi juna kulki, niin sitä isommaksi kinokset kasvoi. Junamatkaa viihdytti Richard Cheese ja Kairosoftin uusi peli. Pistin kännykän täyteen kaikkea jännää, muunmuassa Sam & Max piirrettyä joka kyllä oli ihan mukava. Voisi vaikka paluumatkalla katsoa enemmän.

Jostain syystä porukoiden kone ei anna kirjautua bloggeriin, niin kirjoittelin tämän kännykällä. Ei mikään mukavin tai nopein tapa. Hyvin ärsyttävä itseasiassa. Siksi en korjaa kirjoitusvirheitä, kun en pysty! Miten tuosta valitaan oikea kohta?! Graor!

2 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Turussako alkaa lumet jo oleen poissa? Täällä sato ihan vasta lissää ja alko ketuttaan ku oli jo suht vähäksi mennyt. Nyt onneksi sataa vettä niin ehkä lähtee lumet. Sukat vain kastuu kun ei ole kumppareita.

S. Kauppinen kirjoitti...

Ei oo lunta turussa. Siksi lähin reinoissa kun näytti niin keväiseltä. Kastuu sukat niissäkin!