15. maaliskuuta 2012

Blogman Returns

Ei aina jaksa miettiä pakinoita (kuten en olekkaan viimeiseen puoleen vuoteen), niin aattelin nostaa tämän blogin tuhkasta ja kirjoitella kuulumisia ja muuta jänniä juttuja. Jos tämä olisi vähän henkilökohtaisempi ja se toinen pyhitetty niille pakinoille.

Hähää, urpot!
Mitäs työttömän nörtin arkeen kuuluisikaan, kuin videopelit? Uusimpana hankintana tuli Xboxille Batman: Arkham City. Tunnustettakoon, että olen heikko tarjousten tiellä. Varsinkin, jos siinä on vielä joku aikaraja. Steamin pelikirjastossakin on monia kokeilemattomia pelejä, joita on tarttunut erilaisista alennuksista mukaan. Tämäkin oli karkauspäivän ajan tarjouksessa, joten heikkouttani sorruin Batmaniin.

GRGGRRRGMMRRRRMÖÖÖRÖRÖÄGÖGGH!

Ensimmäistä osaa en edes mennyt läpi. Joskus pelailin sitä noin puoleen väliin, mutta jostain syystä se jäi kesken. Varmaan siksi, kun se oli PC:lle (waretettu, olin nuori ja typerä, älä tuomitse!) vaikka tämä on selvästi tarkoitettu konsolilla pelattavaksi. Mutta tämä tuli hommattua ja kuitenkin sama pelimekaniikka ja erilliset tarinat, niin sama kai kumpaa pelaa!

Miljardööri pistää pelleä pataa.

Ja ihan hyvältähän se vaikuttaa. Varsinkin tappeleminen on tehty tyydyttävällä tavalla. Vastassa voi hyvinkin olla parikymmentä tyyppiä, jotka käy samaan aikaan kimppuun. Ja ne pitää nyrkein pistää ruotuun! Ja tappeleminen on hauskaa ja haastavaa käymättä missään vaiheessa epäreiluksi tai liian helpoksi (kuten Assassin's Creedissa, jossa viholliset hyökkäsivät yksi kerrallaan. Plääh). Myöskin sellaiset huoneet, jossa viholliset ovat aseistettuja ja ne pitää eliminoida yksi kerrallaan huomaamatta, ovat pelin parasta antia. Ja pelillä on hemmetin kova teema!



Jospa tämä ees tulisi pelattua läpi asti. Tämän lisäksi meikällä on tällä hetkellä peluussa Tribes: Ascend, mutta kerrompa siitä myöhemmin lisää. Ellei sitten blogailuinnostus tyssää taas ekaan viestiin.

2 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Mulla on nuita Batman pelejä teheny mieli ostaa jo pidemmä aikaa vaa ennoo vaa sattuno törmäämää kunnon tarjouksii :\

S. Kauppinen kirjoitti...

Se tais olla 24€ mistä ostin. Paras tarjous mihin oon törmänny. Ykköstähän taitaa saada huomattavasti halvemmalla vähän joka paikasta.