22. maaliskuuta 2012

Jääkööt lapsuuden suosikit sinne lapsuuteen

Kun ensimmäisen kerran kuulin tulevasta näytellystä Turtles-elokuvasta, niin jäin positiivisin mielin odottamaan lisätietoja. Itsellehän Turtlesit oli kovin juttu joskus lapsena. Nyt, kun tuottaja Michael "explosion" Bay avasi suunsa ensimmäistä kertaa, niin pitihän se arvata; raiskattua paskaa tulossa.

I MAEK MOVIE GO BOOM-BOOM!

Michael "transu" Bay kun kertoi, että Turtlesit eivät ole enää mutantteja, vaan alieneita (lähde). Aivan. Roskiin on heitetty alkuperäinen tarina myrkkyjätteistä mutatioituneista kilpikonnista ja tilalle on tuotu jotain saatanan avaruusmölleröitä. Mutta miksi? Toivottavasti Michael "kireä-esari" Bay valoittaa uusimman raiskauksensa taustoja tarkemmin pian. Toisaalta leffa on suunniteltu julkaistavan vuoden 2013 jouluksi, että aikaa siihen vielä on. Mutta näillä näkymin näyttää siltä, ettei Michael "lorttoperse" Bayn leffoja tarvitse vastasuudessakaan katsoa (eipä mieheltä olekkaan muita hyviä elokuvia tullut, kuin vuoden 1996 The Rock - paluu helvettiin).

Ei pelkästään joulu ole vihreiden kuulien aikaa.

2 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Miten ne edelliset näytellyt turtlesit uppos? Itelle ne ei ainakaa maittanu samalla tavalla ku ne alkuperäset piirretyt. Ja Baysta oon samaa mieltä kyllä. Vääntää melkoista shaissea se mies.

S. Kauppinen kirjoitti...

Olihan nekin aika huonoja ja korneja kun tuli kaks ekaa intissä kateltua, mut kyl ne asiansa ajoi parikymmentä vuotta sitten.