18. maaliskuuta 2012

Mummoja ja lamppuja

Tuli pyörähdettyä kodin-ykkösessä kauppareissulla. Siellä oli jotkut yllätys-päivät (vitsi näiden alejen nimeämispolitiikkaa. "Super-päivät" jne. Mammutti-markkinoissa (joo käytii Cittarissa, ei ollu alennusperunoita perkele) on jo sentää yritystä, mut typerältä seki kuulostaa). Kattelin alennuspöydältä pelejä ja silmään sattu Dead Space 2. 20€ oli hinta, joka oli enemmän ku olin valmis maksamaan. Silloin tuli kuulutus, että "seuraavan puolen tunnin ajan kaikki poistotorin tuotteet puoleen hintaan". Pidin sitä merkkinä ja peli lähti mukaan kympillä. Sanoinkos jo, että olen heikko tarjousten edessä? Eipä sit muuta ostanu, ku rupes ahistamaan, kun sinne yhtäkkiä ryntäs zombilaumallinen mummoja tutkimaan tuotteita. Mutta empä tienny, että tämmöisiä tempauksia järjestetään muuallakin kuin jenkeissä ja Aku Ankassa.

"Saaaale..."

Huvitti/hirvitti tuo alkuperänen 70€:n hintalappu. Ei kai noita osta tuohon hintaan muut, kuin kiireiset vanhemmat tai isovanhemmat lahjaksi ipanoille ruokaostosten yhteydessä, kun eivät muualta osaa tilata. Nii, ja rikkaat. Kun ahvenanmaan varastosta saa tilattua melkeempä kaikkia uutuuspelejä 43€:lla ilman alv:ia. Ja briteissä on muutenkin halvempaa ku Suomessa ja sieltä tuleekin tilattua 80% peleistä/leffoista.

Briteistä tulee myös nämä hassuttelijat.

Tuli myös siirryttyä nykyaikaan, kun lamppu paloi ja ostettua energiansäästölamppuja. Hitaastihan tuo syttyy, mut lämmettyään valaisee kuin hehku. Kirkkaamminkin jopa ehkä.

Jännää.

3 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Oliko tuo Deep Space pc:lle vai konsolille? Mää ostin steamista joskus 7.50 hintaan. Oli kyllä mainio parannus pelissä ohjattavuudessa verrattuna ykköseen.

S. Kauppinen kirjoitti...

Xboxille oli.

On tainnu mennä Steamin tarjous ohite. No mut sentää mä pystyn myymään tuon eteenpäin jos siltä tuntuu. ;)

Niko kirjoitti...

Ammuin itteeni jalkaan :D