16. maaliskuuta 2012

Pässi

Voi pillu!

Minulla on siis kaksi blogia. Tämä tässä on se ensimmäinen, jossa aloin julkaista ajatuksiani ja pakinoitani. Sitten taanoin kun sain kirjoitteluvimman, niin tein uuden blogin, jonne listasin kaikki pakinat täältä ja piilotin tämän. Nyt, kun aloin kirjoittelemaan taas tänne, niin ajattelin siistiä näkymää ja poistaa nuo pakinat, kun turhahan niitä on kahdessa paikassa säilyttää, eikö? Mutta sitten tajusin, kun oli jo liian myöhäistä, että kommentit meni siinä samalla!

Noh, ei kai se suuri menetys ollut, mutta kai niitäkin olisi joskus tulevaisuudessa ollut hauska lukea. Itseäni kun harmittaa, että ei aikoinaan tullut otettua itse tehtyjä ja kaverin tekstiseikkailuja parempaan talteen. Sellaisia tuli näpyteltyä joskus ala-asteella QBasic-ohjelmalla 486:lla. Löysin osan vanhempieni luota joltain disketiltä, mutten kaikkia. Silti nuo pelastetut jutut olivat oikein nostalgisia pläjäyksiä, joista aion vastaisuudessa pitää parempaa huolta. Voi sitten taas kymmenen vuoden päästä naureskella, että millanen älykääpiö sitä taas oltiinkaan/ollankaan.

Siitä tulikin mieleen, että pitäisi poltella valokuvat dvd:ille. Bitti ei säily niin hyvin kuin paperi.

In the other news, oli nii halpaa kaalia mammuttimarkkinoilla (29 senttiä kilo) että tein kaalilaatikkoa. Saas nähdä millasta tulee, en ole nimittäin ennen tehnyt. Lihaksi laitoin poroa!

Ei kommentteja: