20. maaliskuuta 2012

House of the Dead

Walking Deadin kakkos-seasonin viimenen jakso tuli sitten katsottua. Toinen kausi kyllä alkuun oli aika hidasta ja keskinkertaista, mutta jälkimmäinen puolisko petrasi hyvin. Ei tästä hirveästi pysty puhumaan, ettei spoilaa mitään, mutta eiköhän tätä tule jatkossakin mielenkiinnolla seurattua. Eipä zombie-fanilla ole kyllä varaa valita, jos tv-sarjoja haluaa katsoa. Kiinnostuin sen verran, että laitoin Walking Dead Compendium -sarjakuvakokoelman tilaukseen, jossa on ekat 48 numeroa. Yli tuhat sivua! Vähän vessalukemista...

Hipster-zombien mielestä sarjakuva on parempi kuin sarja. Saas nähdä.

Muutenkin kevät on aina sitä aikaa, että kaikki sarjat jää tauolle. Yksi sarja jää lopullisesti.

Vihdoinkin.

Kyseessä on Hugh Laurien tähdittämä House. Itse aloin seuraamaan sarjaa tuossa pari vuotta sitten. Alkuun sitä tulikin katsottua hulluna, mutta taso on laskenut tasaisesti mitä pitempään sarja on jatkunut. Ekat 4-5 tuotantokautta jaksoi katsoa mielenkiinnolla, mutta sitten sarja on vain toistanut itseään. No okei, onhan se peruskaava, jolla juonta on kuljetettu, ollut sama alusta alkaen, mutta aikansa kutakin. Ei jaksa enää. Lopetuspäätös oli ainakin itselle piristysruiske, joka lisäsi mielenkiintoa loppukautta varten. Kahdeksan jaksoa enää ja that's all folks.

It's not lupus?!

Ei sitä enää edes muista, että mitä sarjoja niitä kesäisin taas pyörikään. South Park nyt ainakin jo alkoi, mut mitä muuta tuli katottua? Sen minä tiiän, että Game of Thrones alkaa taas! Huippu sarja.

Musiikin kuuntelu on itellä kyllä jäänyt vähemmälle, mutta kohta siihen tulee muutos, kun lempiyhtyeeni Viikatteen uusi albumi julkaistaan jo ensi viikolla! Voi veljet! Synkkyyttä kirkastuvaan kevääseen!

Ei kommentteja: