16. maaliskuuta 2012

Night (t)error

Perkeleen katti ku säikäytti alkuyöstä. Meinas tulla pumppuhäeriö eli sydänkohtaus ku kissa ilmeisesti yritti hypätä kaapin päälle. Tuloksena se repäisi yhden listoista irti ja tönäsi kymmenkunta dvd:tä lattialle. Kotelot tippu hyllyn ja seinän väliin niin siitä lähti hirveä meteli. Ekaksi luulin, että se nyt viimein kaatoi sen telkkarin, kun se on keksinyt ruveta kiipeilemään sen päälle. Sitä näyttöä on saanutkin ruveta putsaamaan pari kertaa viikkoon, kun se jättää älyttömät tassunjäljet. Onneksi ei ole sentään (vielä) tullut syviä naarmuja.

Tähän jos jollain olisi vinkki, miten kissan saa lopettamaan sen kiipeilyn, niin voi jakaa tietonsa vaikka kommenteissa!

Kissa ekaa(?) kertaa tv:n päällä. Kuva vuodelta 2010, jolloin se oli vielä uutta ja jännää meille kaikille.

Tuli tuossa pari yötä sitten ihan oikeakin yöllinen kauhukohtaus. Luulin, että kattolampusta roikkui käärme! Laitoin valon päälle ja katselin vielä ympärilleni, että minne se käärme katosi, kunnes näin jalkojen välissä nukkuneen kissan hölmistyneen ilmeen, jolloin tajusin, ettei mitään käärmettä ollutkaan. Nainen ei hirveästi reagoinut, kysyi vaan, että mikä on, ja käänsi kylkeään.

Hyi vittu!

I hate snakes!
-Indiana Jones

Ei kommentteja: