18. maaliskuuta 2012

Blogman Forever

Niinhän se Adventures of Bruce Wayne in Arkham City tuli sitten läpäistyä. Tai siis pelkkä päätarina, kun läpäisyprosentti oli vasta 48%. Noita sivutehtäviä kun tuntuu olevan melkoisesti. Ja hahmoja myöskin! Ite olin ainakin ihan hukassa, että keitä nämä nyt on, kun oma Batman-tietoisuus rajoittuu vain niihin elokuviin ja tv-sarjaan. Sarjakuvia en sen pahemmin ole lukenut. Mutta tuleepa sit noita vihollisia edes nimiltä tutuiksi.

Huh???

Hieno peli josta en muuta valittamisen aihetta keksi, kuin että noita hahmoja on jo ehkä vähän liikaakin. Joidenkin esiintyminen kun jää vain yhteen viiden minuutin kohtaukseen, niin sitä miettii, että miten turha tuokin oli. Ehkä se on sitä fanien palvelua, kun mukaan on ympätty mahdollisimman monia tyyppejä. Mutta seikkailu jatkukoon vielä niin pitkään, kun intoa piisaa. Itellä kun tahtoo mielenkiinto peliä kohtaan hävitä nopeasti lopputekstien rullattua ruudulla. Mutta arvosanaksi antaisin tässä vaiheessa 4 ja puoli tähteä.

Sitten vielä loppukevennys:

2 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Hieno tuo loppukevennys! Ja melkosen täytee ympätyltä kyllä kuullostaa peli. Tuoko nuo viiden minuutin hahmot mitään siihen tarinaan vai onko ne sellaisia "Hupsis, pittääpä tapella ku ajauduin väärille huudeille" -tyylisiä hommia?

S. Kauppinen kirjoitti...

Osa tuo, osa on vaa tuomassa lisää pelattavaa.